Livsstilsstugan

Kontakt: livsstilsstugan@outlook.com

Innehar F-skattesedel

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

OM LIVSSTILSSTUGAN

Livsstilsstugan

Det handlar om kost. Det handlar om rörelse. Det handlar om återhämtning.
- gärna förpackat med glädje och gemenskap! 

 

 

Sockerfrihet
-med Livsstilsstugan 

 

För dig som vill komma bort från suget och bli fri att göra de val som du så gärna vill.

OM

 

Livsstilsstugan drivs av Malin Frisendahl.  Malin har en bakgrund med flera års universitetsstudier inom  hälsa, kropp och rörelse. Hon har lång erfarenhet av att coacha människor till en sund livsstil och goda levnadsvanor.

 

Välmående handlar för Malin om en sund balans mellan kost, rörelse och återhämtning - gärna förpackat med glädje och gemenskap! Hon vill inspirera dig till en livsstils som DU mår bra av!

 

 

Sockerfrihet

När det gäller kosten har Malin specialiserat sig inom socker, sug och ätbeteende. Hon har fördjupat sig inom beroende och studerar nu vidare till kost- och livsstilsrådgivare. Via Bitten Jonsson har hon utbildats i  HAM (Holistic Addiction Medicine) och är certifierad sockerberoendeterapeut. Malin har också studerat missbruk och beroende via Uppsala universitet och fortsätter ständigt att fylla på med kunskap inom hälsa, kost och beroende.

Ett otroligt sug och mängder av socker har varit en stor del av Malins liv. Hon vet därmed hur det känns när sockret och maten har tagit över livet. Hon vet hur det är att gå omkring med ett ständigt sug och besatthet efter mer, men hon vet också att det finns en lösning! Malin har lärt sig hantera begäret och idag lever hon ett friskt och glädjerikt liv -utan socker och snabba processade kolhydrater! Ett liv där hon är fri från de ständiga tankarna på sött, mat och vikt. Fri att göra de val som hon alltid så gärna velat! Fri att lägga sin energi på det som är meningsfullt för henne. På Livsstilsstugans kurser delar hon generöst med sig av sin egen historia, ger sina bästa verktyg och många konkreta tips för sockerfrihet.

 Sockerfrihet
- med Livsstilsstugan. 

 

Våra hörnstenar 

Kunskap

Kunskap är ett av de viktigaste verktygen för att ta kontroll över begäret efter socker och viss sorts mat. På kurserna lägger vi därför tid på att förklara hur socker och högbelönande mat påverkar vårt belöningssystem, biokemin och vår kropp. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och ger dig tillgång till verktyg och lösningar.

Gemenskapen & det genuina mötet

Här värdesätter vi det genuina mötet och  värderar våra kurser på plats med fysiska kursträffar. Vi är måna att träffa dig som deltagare personligen. Under kurserna får du också träffa andra i samma situation och du kommer att inse att du inte är ensam! Du kommer att få en ny gemenskap med likasinnade som kan stötta dig i din resa -förhoppningsvis även efter kursen!

Hopp & Frihet

Vi vill inspirera och visa dig vägen till ett liv i frihet! Ett liv som inte styrs av besatthet och ständiga tankar på nästa tugga. Ett liv där du mellan måltiderna kan fokusera på annat än mat, på det som är meningsfullt för dig i livet!
Det är inte alltid lätt, men det är helt klart värt det!  Det går att leva ett glädjerikt liv utan socker och snabba processade kolhydrater! Ett liv fritt från socker, ett liv i frihet! Sockerfrihet! 

SOCKERFRIHET

 

- Du äter en kost fri från socker 

- Du är fri från sug och begär.

-Fri från de ständiga tankarna och

besattheten på sött, mat och vikt. 

-Fri att bestämma-det är DU som bestämmer, inte kakan!! 

-Fri att göra de val som du så gärna vill! 

- Fri att lägga din vilja och energi på det  som är meningsfullt för dig i livet. 

- Du lever ett liv i frihet.

- Fri att vara den du är!

-Sockerfrihet!