Livsstilsstugan

Kontakt: livsstilsstugan@outlook.com

Innehar F-skattesedel

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

 SOCKERFRIHET

Gratis föreläsningsserie sommaren 2019, Online.

Socker, sötsug och varför det är så svårt att sluta äta.

Sommaren förknippar vi ofta med semester, lediga dagar och att unna sig. Men kanske innebär sommaren att du släpper på rutinerna och unnar dig lite väl mycket av det goda… 

Varför inte göra tvärtom? Låt sommaren bli ett tillfälle då du unnar dig att må bra. Passa på nu när du är ledig och har mer tid att ta hand om dig själv -att laga bra mat, röra på dig och vila ut. Kanske är det nu du tar chansen att göra slut med sockret?   

När hösten kommer slipper du ”börja om” med ännu en ny diet. Istället har du kommit en bra bit på vägen. Du har börjat omprogrammera din hjärna och skapat hållbara vanor som du kan ta med dig in i vardagen.

Vill du lära dig hantera socker och komma bort från suget? För att stötta dig erbjuder vi denna sommar föreläsningsserien Socker, sötsug och varför det är så svårt att sluta äta. Det blir tre olika föreläsningar under tre veckor. Föreläsningarna hålls online, kvällstid och är helt kostnadsfria. Start 23 juli.

En perfekt start på din sockerfria resa!

 
En föreläsningsserie om socker, sötsug och varför det är så svart att sluta äta. Efter denna serie kommer du att veta hur du hanterar socker och kommer bort från suget. 
Vi träffas online 1 gång i veckan under 3 veckor. Föreläsningarna hålls online kvällstid. Läs mer om föreläsningarna som ingår nedan. 

Ange "sockerserie" vid anmälan. 

Föreläsnings-
serie, Online.   

Pris: Gratis

Följande föreläsningar ingår

Socker, sötsug och sockersmarta alternativ

23 juli. Kl. 19:00-20:30. 

Du guidas bland socker, sötsug och sockersmarta alternativ.

Konkreta tips ges på hur du undviker sockerfällorna och vad du kan göra för att minska sötsuget. 

Ät dig fri från socker, sug och övervikt
- utan att kämpa så varje dag

30 juli. Kl. 19:00-20:30. 

Suget och tvånget efter sött och skräpmat har sällan med dålig karaktär eller bristande viljestyrka att göra. Istället handlar det mycket om belöningssystemet i hjärnan och din kropps unika biokemi. 
Lär dig förstå hur dessa starka krafter i din kropp fungerar och börja samarbeta med hjärnan och kroppens system. På så vis kan du underlätta för dig själv att hantera suget, bli viktstabil och må bra  

Sockerberoende

6 augusti. Kl. 19:00-20:30. 

En föreläsning om socker & beroende. 

Vad innebär sockerberoende? 

Kan man bli beroende av socker? 

Hur hanterar du det? 

Verktyg och lösningar

Pris: Gratis. 
Ange "sockerserie" vid bokning.