Livsstilsstugan

Kontakt: livsstilsstugan@outlook.com

Innehar F-skattesedel

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Sagt om oss

Livsstilsstugan

Det handlar om kost. Det handlar om rörelse. Det handlar om återhämtning.
- gärna förpackat med glädje och gemenskap! 

Sockerfrihet
-med Livsstilsstugan 

Kurser och föreläsningar med fokus på sockerfritt välmående och konsten att göra de val som du så gärna vill

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på sockerhalsan@outlook.com

SAGT OM KURSEN SOCKERFRIHET

 

” Intensiva kursdagar med massor av information och inspiration och framförallt nya kunskaper. Kunniga kursledare och trevliga kurskamrater. Bra start för att börja en livsförändring. ”

”Det var mycket ny information och matnyttigt. Kursdagarna gav en riktig kickstart på ett vinglande nytt liv, man lär sig sakta att göra förändring. Man fick mycket råd och inspiration av kursledare och kursdeltagare.”

 

”Med roliga kurskamrater, kunniga kursledare tog man ett steg mot ett spännande, men också utmanade nytt liv. Mycket information, kunskap, tips och erfarenheter delades av både ledare som deltagare. 
Det var intensiva men också roliga dagar med mycket skratt och diskussioner. Kan knappt bärga mig tills nästa gång vi ses ”

 ’

Att komma direkt in i en atmosfär av kärlek lugn och gemenskap’ var hur jag upplevde de första minutrarna och då kände jag ingen av er från början. Det var så avdramatiserat men så ärligt. Så öppet.

En förståelse för beroendesjukdomen, hur hjärnan fungerar och varför vi beroende agerar som vi gör. 
Hur ni som kursledare kunde bjuda på er själva med egna erfarenheter och svårigheter gjorde att jag kände att vi alla är på samma nivå. Ingen bättre eller sämre. 

Materialet innehöll viktig information för att förstå vad vår sjukdom är. Strategier för att hantera vardagen samt hur viktig vår kost är för att läka, komma på fötter och orka ta de tuffa besluten. Hur viktigt att börja med just kosten, kunskapen och bygga vidare med gemenskapen som är så viktig ”

 

 

En intensiv & allvarlig helg samtidigt som den var rolig & hoppfull! Kunniga & härliga kursledare med eget sockerberoende. Härliga kurskamrater! En helg där vi fick kunskap, insikt, verktyg samt inte minst en härlig samvaro där vi gavs möjligheter till ett långsiktigt tillfrisknande från vår gemensamma sjukdom sockerberoende!!!!
Lättnaden att känna att man inte är ensam & att andra som gått före lever gott & mår bra i kropp & själ!!! Ser fram emot vår helg med återfallsprevention!!!

Tack Allesammans!

-Sockerfrihet!