Livsstilsstugan

Kontakt: livsstilsstugan@outlook.com

Innehar FA-skattesedel

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

 SOCKERFRIHET

Många av oss vet att socker och skräpmat i mängder inte är bra, men ändå fortsätter vi att äta. Varför har vi ett sådant sug efter sött? Varför fastnar en del av oss i sockrets makt?

Under denna introkurs guidas du bland dolt socker, sötsug, blodsocker och belöningssystem. 

 

Du kommer att förstå vad det är för starka krafter i din kropp som motarbetar dig och gör att du gång på gång faller för frestelsen. När kursen är slut kommer du att veta hur du istället kan samarbeta med kroppens system för att underlätta för dig själv att hantera socker, komma bort från suget och göra de val som du så gärna vill. 

Kickstarta
med Sockerfrihet  

Introkurs, Online.

Kickstarta hösten med Sockerfrihet

Vi hoppas att du har haft en härlig sommar. Sommaren är på många sätt en underbar tid, men kanske har du släppt på rutinerna och unnat dig lite väl mycket av det goda...

Ibland kan man behöva extra stöd och inspiration för att ta sig ur sockerbegäret och hitta goda vanor. Med denna introkurs får du det extra stödet och inspirationen du behöver. Den 1:a september startar vi tillsammans vår resa mot Sockerfrihet. 

Introkursen pågår under tre veckor och består av 3 olika föreläsningar som ger dig kunskap, inspiration och konkreta verktyg. Dessutom får du tillgång till vår facebookgrupp där du kan få stöd och peppning från både kursledare och andra kursdeltagare. Konkreta tips och verktyg kommer att ges dagligen. 

 

Föreläsningarna hålls online kvällstid, vilket gör att du kan var med vart du än bor. Kursen passar med andra ord  ALLA som vill lära sig hantera socker, komma bort från suget och göra de val som man så gärna vill. 

En perfekt start på din sockerfria resa!


Ange "kickstart" vid bokning. 

 

Kursinformation

Kursstart: 1 september.

Plats: Online.

Pris 125 kr.

Denna Kickstart handlar inte om att "börja om" med ännu en ny diet. Det är inget 3-veckors "slipp sockersuget och kom i form för livet"-program. Vem som helt kan sluta med socker, men det svåra är att inte börja igen...

 

Den här introkursen har vi satt ihop för att ge dig en trygg början på en hållbar förändring som sträcker sig livet ut. Efter kursen har du  dessutom möjlighet fortsätta med någon av våra längre kurser till ett förmånligt pris.

Följande föreläsningar ingår

Socker, sötsug och sockersmarta alternativ

2 september. Kl. 19:00-20:30. 

Du guidas bland dolt socker, sötsug och sockersmarta alternativ.

Konkreta tips ges på hur du undviker sockerfällorna och vad du kan göra för att minska sötsuget. 

Ät dig fri från socker, sug och övervikt
- utan att kämpa så varje dag

9 september. Kl. 19:00-20:30. 

Suget och tvånget efter sött och skräpmat har sällan med dålig karaktär eller bristande viljestyrka att göra. Istället handlar det mycket om belöningssystemet i hjärnan och din kropps unika biokemi. 
Lär dig förstå hur dessa starka krafter i din kropp fungerar och börja samarbeta med hjärnan och kroppens system. På så vis kan du underlätta för dig själv att hantera suget, bli viktstabil och må bra  

Sockerberoende

16 september. Kl. 19:00-20:30. 

En föreläsning om socker & beroende. 

Vad innebär sockerberoende? 

Kan man bli beroende av socker? 

Hur hanterar du det? 

Verktyg och lösningar

Ange "kickstart" vid bokning