Livsstilsstugan

Kontakt: livsstilsstugan@outlook.com

Innehar F-skattesedel

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Att läsa innan du bokar kurs/föreläsning

Information och villkor
 

Vi på Livsstilsstugan är måna om att du ska känna dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss. Vi ansvarar för att de personuppgifter du lämnar till oss vid kursbokning eller för att komma i kontakt sköts på ett korrekt sätt i enlighet med gällande dataskyddsförordningen GDPR. När du kontaktar oss via formulär eller mail godkänner du att vi på Livsstilsstugan tar emot de uppgifter du frivilligt lämnar till oss som exempelvis namn och mailadress. Uppgifterna använder vi också för att sända dig information om kommande event  som vi på Livsstilsstugan anordnar och som kan vara av intresse för dig. Om du vill avböja fortsatt information, skriv till oss på livstilsstugan@outlook.com.  

Observera att vi har ett begränsat antal platser till varje kurs och föreläsning. Det är därför först till kvarn som gäller för att få en kursplats. Anmälan är bindande. Ingen återbetalning sker vid uteblivet deltagande. Du måste vara över 18 år för att delta i våra kurser, workshops och föreläsningar.

Om deltagarantalet understiger 5 personer har vi på Livsstilsstugan rätt att ställa in kursen. I de fall Livsstilsstugan ställer in kurs sker naturligtvis återbetalning av kursavgiften i sin helhet. Eventuella kostnader i form av bokningskostnader för boende/resa ersättes ej.

Innehållet på Livsstilsstugans hemsida, kurser och föreläsningar ersätter inte medicinska råd, diagnos eller behandling av läkare eller annan vårdpersonal.  Vid frågor kring ditt medicinska tillstånd sök råd och behandling hos läkare eller annan legitimerad vårdpersonal.